Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Történetünk

A W-Protect Kft. 2013-ban nyitotta meg első üzletét, ahol a munkaruházati és munkavédelmi termékek forgalmazásán túl partnereinknek tanácsadást, és szakmai segítséget is nyújtunk szakképzett munkatársaink segítségével.

A W-Protect-nél folyamatosan a lehető legjobb ár-érték arányú termékek forgalmazására törekszünk, hogy hosszú távon használható, biztonságos, és jó minőségű termékeket tudjunk partnereinknek biztosítani. 

A piaci és vásárlói igények figyelembevételével folyamatosan fejlesztjük a cégünket, és növeljük partereink számát, aminek következtében Kaposváron és vonzáskörzetében az egyik legmeghatározóbb munkaruházati üzletté váltunk. Egyedi arculattal rendelkező új üzletünket 2018. őszén nyitottuk meg Kaposváron, ahol vevőinket modernebb, és tágasabb üzlettérben szolgáljuk ki.

Küldetésünk - Vállalati értékeink

A W-Protectnél küldetésünk, hogy Ügyfeleink munkáját hatékonyabbá és kényelmesebbé tegyük azáltal, hogy ügyfélélményt nyújtva, szakértőként, mindent egy kézből biztosítunk számukra a munkaruha és védőfelszerelés területén.

Célunk, hogy Ügyfeleink számára kiemelten fontos értéket képezzen a munkavállalók védelme, emellett kényelmük és a személyes igényeiknek megfelelő ruházat és védőfelszerelés biztosítása.

Víziónk egy olyan egyedülálló, egységes hálózat/brand létrehozása a munkavédelem területén, amellyel kiszámítható, megbízható és élmény alapú kiszolgálást biztosítunk országszerte Ügyfeleinknek.

Vállalati értékeinkben őszintén hiszünk, melyek minden partneri kapcsolatunkban megjelennek:

Ügyfélélmény

Mindennapi működésünk és gondolkodásunk középpontjában a vásárlói elégedettség és az ügyfélélmény áll. Hivatásunk, hogy vásárlóink szakszerű, egyedülálló kiszolgálásban részesüljenek, és a nálunk szerzett pozitív élmények hatására elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Win-win kapcsolat

Meggyőződésünk, hogy a magánéletben és az üzleti világban is akkor lehet mindkét fél nyertes, ha őszintén és nyitottan állnak egymáshoz, és tisztességes, korrekt kapcsolatot ápolnak. Az ideális üzleti kapcsolat számunkra az, amelyben mindkét fél elégedett.

Szakmai hozzáértés

Folyamatosan képezzük magunkat, hogy Ügyfeleink számára magas színvonalú kiszolgálást nyújthassunk. Emellett fontosnak tartjuk, hogy ezt a tudást minél szélesebb körben átadjuk Ügyfeleinknek is, ezzel megkönnyítve választásukat, döntésüket

Kiszámíthatóság, hatékonyság, megbízhatóság

Annak érdekében, hogy ügyfeleink biztosan és folyamatosan számíthassanak ránk, cégünk megtervezett és jól szabályozott folyamatok alapján működik, ami garantálja megbízhatóságunkat.

Belső motiváció

Hiszünk abban, hogy akkor lehetünk sikeresek, ha nyitottak vagyunk és odafigyelünk egymásra, illetve elfogadjuk és megértjük a másik fél álláspontját is. Mivel azzal foglalkozunk, amit igazán szeretünk, így munkatársainkat a belső motiváció hajtja mindennapi munkájuk során, ezáltal pedig napról napra jobbá válnak abban, amihez valóban értenek.