Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyereményjáték szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK – “Nyerjen 100.000 Ft értékű utalványt”

Játékszabályzat 

A játék szervezője W-Protect Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (7623 Pécs, Tölgyfa köz 4.  Adószám: 14400898202, Cégjegyzékszám 02 09 082782)

A nyereményjáték időtartama:

2021. március 01. - 2021. szeptember 14.

Sorsolás: 2021. szeptember 30.

Eredményhirdetés a sorsolás napján történik meg.

A szervező a résztvevő Játékosok közül a sorsolás napján elektronikus sorsolás útján választ ki 1 nyertest véletlenszerűen, amit Facebook oldalán elérhetővé tesz.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 14. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit (Válaszolnak 10 kérdésre az üzletben biztosított tableten vagy e mailben visszaküldik a kérdőívet) 

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK feltételei: 

A játékban azok vehetnek részt, akik csak az üzletben válaszolnak 10 kérdésre vagy jelzik az e mailben történő kitöltést.

A nyereményjátékon csak az üzletben lehet részt venni.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan válaszokért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

 

Nyeremény

Egy 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány.

A vásárlási utalvány a W-Protect Kft. kaposvári üzletében, 2021.12.31-ig használható föl bármilyen termék vásárlására, amely az üzletben elérhető. A bruttó 100 000 Ft értékű nyereménykupon listaáras, és akciós termékekre is beváltható egyösszegben, vagy többszöri vásárlással a 100 000 Ft-os összeghatár eléréséig.

 

Nyertes értesítése

A nyertest e mailben és telefonon értesítjük. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét az átvételt rögzítő fényképet a honlapon és a Facebookon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.

 

Adatkezelés

 Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény át
vétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Mivel online sorsoló rendszer segítségével lesz kisorsolva a nyertes. Nyeremény esetén a Szervező a megadott személyes adatokat továbbítja a szállítónak. 

Adatvédelmi nyilatkozatunk itt megtekinthető:

 https://w-protect.hu/adatvedelmi_nyilatkozat

A nyereményjátékot semmilyen formában nem támogatja a Facebook, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebookhoz, a Facebook platform használatán túl.

 

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertest nem lehet értesíteni, vagy nem reagál az értesítésre. Amennyiben a nyertes nyereményét az előre egyeztetett időpontban, határidőig nem veszi át, nyereményét elveszíti.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható!

Schuler Zoltán jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról.