Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milwaukee termékbemutató nap a W-Protectnél

Milwaukee termékbemutató nap a W-Protectnél

 

 

Milwaukee termékbemutató nap a W-Protectnél

 

2023 júniusában Milwaukee termékbemutató napot tartunk, amelyre két helyszínen is szeretettel várjuk az érdeklődőket. Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen a rendezvény keretein belül nemcsak a remek Milwaukee termékekkel ismerkedhetsz meg, hanem nagyszerű kedvezményekre is szert tehetsz!

 

Dátum és helyszínek

 

2023.06.14. (szerda)              9.00-15.00      W-Protect üzlet I Kaposvár, Dombóvári u. 1/b

2023.06.15. (csütörtök)        9.00-15.00      W-Protect üzlet I Pécs, Hengermalom u. 1.

 

Miért érdemes ellátogatni hozzánk?

 

Míg a pécsi helyszínen a Milwaukee munkavédelmi termékek bemutatóját tekintheted meg, kaposvári üzletünkben a népszerű márka gépeit és szerszámait is szemügyre veheted. A termékbemutató remek lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld a nagyszerű eszközöket és saját magad győződhess meg a Milwaukee cikkek magas minőségéről és praktikus használatáról.

 

A rendezvény alkalmával remek akciókkal készülünk a látogatóknak:

●      20 % kedvezményt adunk minden Milwaukee termék vásárlására, illetve a rendelésre is

●      minden nettó 20 ezer Ft feletti vásárlás mellé Milwaukee ajándékkal kedveskedünk

 

A Milwaukee termékek

 

A Milwaukee termékei magas minőségüknek, megbízhatóságuknak és praktikus használatuknak köszönhetően világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. A vállalat célja, hogy a lehető legjobbat kínálják a professzionális felhasználók számára, ehhez termékeik gondos kialakításával járulnak hozzá. Az eszközök és a szerszámok megtervezése során figyelembe veszik, hogy azok jobb, gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tegyenek lehetővé. Kínálatukban az akkumulátoros, vezetékes és kerti gépek, és az egyéni védőfelszerelések mellett kéziszerszámok is megtalálhatók. Mindemellett a munkaruházat területén is széleskörű választékkal büszkélkedhetnek.

 

Mivel a Milwaukee számára a felhasználó az első, termékeikkel különböző iparágakra összpontosítanak, amelyeknek személyre szabott, praktikus eszközöket kínálnak. Az ácsok és asztalosok, az építőipar dolgozói, a kertészet, a szállítmányozás, a csőszerelés és a villanyszerelés szakemberei egyaránt számíthatnak a vállalatra.

 

Új termék: Milwaukee BOLT 200 sisak

Érdemes megemlítenünk a Milwaukee új termékét a BOLT 200 védősisakot, az eszköz ugyanis a fejvédelem egy új dimenzióját hozza el. A sisak lexanból készült héjának köszönhetően rendkívüli ütésállóságot biztosít, az ütéselnyelést pedig a habrugós rendszere biztosítja. A termék páratlanul kényelmes és könnyen beállítható, valamint lélegző, mosható és cserélhető, prémium minőségű béléssel és izzadságpánttal rendelkezik. Többféle méretben és színben, szellőző és nem szellőző változatban is elérhető, amelyek egytől egyig megfelelnek a munkavédelmi előírásoknak.

 

Ismerd meg a termékeket!

 

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni a Milwaukee nagyszerű termékeit és saját magad is kipróbálnád az eszközöket, mindenképp látogass el hozzánk a termékbemutató napjaink egyikén pécsi, vagy kaposvári üzletünkbe! Gyere el és szerezd be a számodra szükséges termékeket kedvező áron!